måndag 30 mars 2009

Svarta blev succé....

Snart kommer dessa. Om ca 3 veckor finns dess underbara rosor hos PärlAnn. Då shoppingen av BH band tagit ordentlig fart igen så kommer man alltså snart kunna köpa dessa. Sååå alla ni som älskar era svarta eller röda och undrat om jag får in dem i ROSA håll ut. Det går jättebra att förhandstinga då lagret inte kommer att vara hur stort som helst. Skicka bara ett mail till info@parlann.se
PärlAnn

I love them do you?


Dessa supersköna och coola skor köpte jag i fredags. Nu har jag insett att jag nog ska köpa liknande brunaktiga eller grå svårt att beskriva färgen. Dessa skor är lite mer genomtänkta än de flesta skomärken de är gummi under hela så att det inte blir så stumt att gå. Japp, då är skorna fixade till den stora festen vi ska på i slutet av Augusti här har vi en som är ute i god tid då är det bara resten kvar....



Dags att stryka lite och packa ordrar, samt några namnsmycken men det är ju som att äta nu för tiden. Sedan god natt middagslur så att man är pigg tills man ska träffa alla små bebisar.

PärlAnn

söndag 29 mars 2009

Sportig helg.............


Som vanligt så är det mycket sport
i livet...Igår var familjens målvakter och såg Bajen Ystad med ett gäng polare. Och naturligtvis var han där denne goa kille ovanför. En snäll småbarnspappa och en STORSTILAD målvakt. Om du bara visste vilken förebild du är för min dotter!Tack Micke Å hoppas att det blir läger med Bajen i år igen. Nattis får inspiration för ett helt år. Du är kung i målet så är det bara!
Och tjejen bredvid då. Yu-na Kim helt makalös! Tror att hon blir historisk med sina poäng efter denna helg. Snart ska vi se långprogrammet. Jag förstår verkligen vad det betydde för dottern att se alla dessa stjärnor på VM i Göteborg förra året. Inspiration så det heter duga! Denna helg har jag mest klippt sönder och rensat bland smycken som gått ur tiden i alla fall för mig. Så snart finns det en full korg igen för mina " smyckesateralj" kunder här går inget till spillo. Snart dags att kolla in damernas långa. Tänk att lillstumpan faktiskt legat på 49:e plats av 53 om hon varit med och kört sitt korta och nu snackar vi VM (och en liten nyss fyllda 13åring, det är coolt)
Ha det gått alla glada! Mot slutet av denna vecka kommer det mycket nytt i web butiken!
PärlAnn




fredag 27 mars 2009


Ännu en hektisk dag. Men med ett mysigt slut. Nu har man sett den spännande finalen av Let´s Dance. Sorry stackars Laila du borde ha vunnit! Och då menar jag naturligtvis om tävlingen hade gått ut på att den som är BÄST på att dansa! Vilken fantastisk tjej så otrolig på att dansa. Magnus vann på sin ödmjukhet och naturligtvis att han var den som utvecklats mest. Man förstår nog inte riktigt vilken prestation han gjort med sin stora kropp..

Här hemma pågår planeringen för full för Earth hour.... det är yngsta dottern som är hårt engagerad i det mesta och det är ju bra. Avstängd TV men med kakelugnen igång (miljöklassad) och ett vanligt gammalt hederligt spel ska det bli. Det ni utan elektronik! Hon är en sådan god liten människa med mycket EMPATI. Det är bra, det får en att tänka efter. Idag berättade hon att hennes klass 6A i en skola på S-malm dragit in hela 20000kronor till Hjärt-lung fonden. Härligt jobbat alla i 6A! Det är klokt med eftertanke så även i mitt företag. Jag arbetar med 2 utvalda företag i Kina som hjälper mig med att ta fram rätt saker och till viss del även att producera. Här är alla minst i 20års åldern som jobbar. Har varit hemma hos dem och hälsat på. De verkar så seriösa och man hoppas att det ser ut så även när man vänder på klacken och går. Puh, nu är man lite slut efter världens ruschigasre och ruggigaste dag. Städat av villan på ytan, ÅF besök IKEA (ofrivilligt att åka dit när det är lön) men deras fantastiska luktljus var ju slut, och så krukväxterna många här hemma var helt slut. Köpte ett fantstiskt fint fruktfat som faktiskt inte ser IKEA likt ut alls. Sov gott alla! PärlAnn

torsdag 26 mars 2009

Hurra för MIG!

Idag måste jag verkligen slå ett slag för mig själv! Jösses vad jag har varit duktig. Jag har massproducerat hela dagen nya smycken och sådant som ska fyllas på hos ÅF. Inte så kul när man har "kniven på strupen." Sedan så har jag också gjort beställningar och idéerna sprudlar som aldrig förr vill jag lova. En ny kategori kommer inom kort i web butiken. Har förstått att allt fler tonåringar kollar in vad som händer hos PärlAnn och det är ju kul. Dagens hetaste samtal kom faktiskt ifrån Danmark nu har jag något riktigt spännande på gång som kan vara riktigt bra för min business. Tack älskade svärmor i himlen för att man begrep någonting av vad de sade. Jag blev riktigt nöjd med Mullvadsfärgade sötvattenshalsbandet bredvid äntligen kom lövet till pass på ett smycke. Samma sak här den som köper detta behöver inte vara orolig att alla kommer med lika dana! Gud vad trött man blir på smyckesmärkena ute i affärerna allt ser snart likadant ut. Och stackars människor som köper i vissa butiker som säljer plast smycken men det ser jätte snygga ut fast det är ÄKTA PLAST.... usch Dags att packa några ordrar som ska iväg i morgon. Sov gott alla som har tid att sova...
PärlAnn

söndag 22 mars 2009

Vilken rolig helg!!!!!!!!!!

På lördagen shoppade jag och tjejerna lite vårkläder mm därefter tog jag mig en stund ledig och gick och hälsade på i en nyöppnad "butik" med smycken och en massa fina små inredningsateraljer oj så farligt. Den heter MRS design och ligger på Kärrvägen 14 i Tyresö. Öppet lör och sön 11-17 eller om det till och med var 18 på lördagar? Butiksinnehavaren är HUR TREVLIG som helst. Jag kan också meddela att även en del av mina smycken kommer att finnas där inom en snar framtid. Alla Tyresöbor kommer även att kunna köpa de populära BH banden till ett bra pris! Har inte toksatsat på just Tyresö eftersom det finns hela världen och hela Sverige men det är ju roligt att efterfrågan är stor. PärlAnn har just bestämt sig för att inte bryta traditionen jag ska vara med på Älta festivalen i Augusti så då får jag träffa nya och gamla kunden från Nacka, Tyresö, Haninge mm kul.
Söndagen
OJ; Nicolina vann hela Stockholms cup finalen så just idag BÄST I STHLM! ( med flera poäng dessutom) det är så klart konståkningstävling jag pratar om. Efter det firade hon med att visa upp sig för domarna och klara även test 4 dubbel LUTZ GODKÄND. Hurra nu har hon tagit alla tester som man måste ha. Segermiddag blev det här hemma En god lax i ugn. poppis.
Nu väntar jag med spänning på lite nya paket.
Sov gott alla roliga människor. PärlAnn


fredag 20 mars 2009

Röj & sälj

Idag tänkte jag verkligen att jag skulle hinna med lite annat än bara smycken... men så blev det ju nästan inte. Ännu en ny ÅF idag som vill ha bilder på displayer och allt, jätte kul. Och sååå tevlig. Och så uppåt landet också det är ju toppen.
Kunde inte låta bli att fota dotterns Converse tänk om man var 20 bast igen och fick kliva i dessa. De är ju bara såå coola.
Idag har det blivit mycket jobb vid datorn och det är ju kul. Det snurrar in ordrar samtidigt som man sitter och jobbar.
Ska faktiskt ta och sova en middagslur nu. Det tär på krafterna att jobba 3 nätter på raken då är jag så pigg så att jag kan göra en himla massa nytta, på natten hemma också. Jobbade till 03... Ikväll blir det mys. Tror faktiskt att jag ska se nya Wallander filmen med min man. I morgon är det handbollsmatch och därefter shopping med lillan som har störst fötter av oss tjejer i familjen. Har aldrig hänt att hon behöft gå en dag i för små skor tidigare sitt liv. Ska bli så kul och ut och shoppa med henne. På söndag ska hon tävla Stockholmcupfinal det ska bli spännande tror att hon är taggad tll tusen. Telefonen ringer måste kasta mig iväg till gymet med mellis och mera kläder.... Coach, mamma smyckesdesigner, barnsköterska allt i alllo M.A.O
Ha en skön helg alla glada: Och passa på att ut och gå tror att det kan komma sol...PärlAnn

torsdag 19 mars 2009

Marint & Fint

Idag fick jag lite eld i baken igen då jag inser att mycket smycken går ut till nya ÅF men inga nya görs. Ska tillverka en "mumsig" fotlänk innan jag somnar ikväll. Tänk att det redan börjat tjatas om fotlänkar. Men men folk reser ju utomlands också så... Det är bara att dra igång det igen också. Har egentligen en hel del material som ligger och väntar så det är bara idéer och tid som ska till. Undra om man 2011 kommer att sälja smycken på ICA också. Det är fakiskt jätte roligt att till och med skoaffärer börjar sälja mina smycken. Men om ICA hör av sig då vet jag inte. Jag är dock ett stort fan av just den matvarubutiken då de har just det jag behöver så inget ont om dem.
Väntar otåligt på att få dra igång med projekt namnsmycken ännu mer. Snart kommer ett stort paket...
Nä nu är det dags att åka iväg en sväng.
Ha det toppen alla glada! (och ledsna)
PärlAnn

måndag 16 mars 2009

PärlAnn växer...i Sverige


Oj, vilken rolig vecka detta blev.... hela fyra nya återförsäljare och flera som knackar på dörren. Jätte roligt. Och snart drar alla smyckesvisningar igång. Jag satsar på "jättestora" så får vi se om lagret räcker. Idag kom det hela 5 A4 sidor med namnsmyckesbeställningar. På den fronten händer det massor hela tiden det är såå kul. Massor av nytt material är också på gång. Ringar i mängder kommer då dessa tog slut innan de kom in. En ny spännande kategori kommer också i webshopen.

Det blev ett kort inlägg. Må så gott alla glada. Ska jobba en del på mitt "riktiga" jobb också.

PärlAnn eller "PearlAnn" som de lärt sig att säga utomlands.

fredag 13 mars 2009

Grattis tonåring!!


Tja vad ska man säga den här dagen vaknade man med buller & bång. Bokstavligt talat. Huslarmet gick igång kl05.00 det är verkligen den värsta väckarklockan man kan få. Med dubbla inomhus sirener är det inte roligt alls. Men roligt är det att vi reagerar sååå olika ungarna bryr sig inte. Jag glömmer alltid att det kan vara på rikigt medan gubben minsann tänker skrämma bort alla "mördare" dock så var det bara jag själv som hängt upp en dräkt på "träningsdårarnas" (resten av familjens) trapets i hallen. Jag tyckte att det även är en perfekt klädställning men det lär jag få äta upp... Den fladdrade alltså till med hjälp av värmepumpen och sedan så var cirkusen igång.
Hoppas bara att resten av dagen blir såå bra. Idag fyller min lilla älskling 13år och det ska vi fira ordentligt ikväll. Med lite släkt och kompisar. Grattis världens bästa NIA hoppas att du fortsätter att vara som du är och inte blir som en förskräcklig tonåring, puh...
Dax att skicka lite ordrar, fakturera och göra en beställning till vissa saker går som smöör i solsken och det är såå kul.
Och ännu en gång tackar jag "Gud" eller vem det nu är ? och faktiskt alla som räddade livet på min underbara dotter som var så sjuk när hon föddes. Glad att hon togs om hand av världens bästa personal på KS i Solna hurra för Neoiva också!
Som mamma glömmer man ju inte hur allting en gång startade.
Lev väl PärlAnn

torsdag 12 mars 2009

Full i skratt blir man... detta är alltså delar av dagens outfit. Har blivit helt galen i KORALLFÄRGAT här på bilden ser man dock ett blekt hallonrött linne. Tro mig det är från VILA och är hur snyggt som helst. ( i verkligheten) Till det ett nytillverkat kedjehalsband med en söt kedja. Tänk att jag kom på att jag hade en påse med ett gäng korallröda sötvattenspärlor och så små bergskristaller... det blev jätte gulligt speciellt pricken över i.et med den fina lilla nyckel! Som går att haka av. Ska lägga in detta i webbutiken. Det "värsta" var att flera stycken redan tingat ett idag när jag hade det på mig. Så kul. Det är som smyckesvisning varje dag...Man blir ju helt sjuk på alla fina vårkläder....Jag har kommit till den insikten att hellre shoppa mycket och att det är bra pris. Än att köpa något enstaka svindyrt. Bondelid är ju en annan klar favorit skulle kunna köpa allt. (måste ju vara bra kvalitet trots allt) Dags att gå och laga pasta. Handbollsmatch med de stora tjejerna idag för Nattis.
Dagens resetips: Åk till Kroatien det ska jag se till att göra igen inom en snar framtid (sommar) det är såå underbart fint och rent. Hvar en av världens 8 vackraste öar. Brac eller makarska rivieran inte heller fel. Men detta ska jag överraska familjen med hoppas att de inte läser.....Ciao för idag. / PärlAnn

tisdag 10 mars 2009

Ok, Vinter igen...


Ja, vad ska man säga nu är det alltså vinter igen. Men det varar nog inte så länge till. Jag trotsar vintern och är i full gång med vårsmycken och sommarens så klart.
Just nu hjälper jag ett gäng nya ÅF som ska komma igång med sina verksamheter. Idag gjordes ett storinköp från FYNDHÖRNAN skönt för mig och fantastiskt billigt för den som fyndat!
Har jobbat några nätter nu på (enligt min och mångas mening) Världens bästa barnsjukhus. Astrid Lindgrens barnsjukhus! Detta är sjukhuset där vi gör allt för patienterna och deras anhöriga. Att alltid göra sitt bästa är det som gäller på jobbet. Att göra sitt näst bästa duger ju inte när man jobbar med liv och död. Stackars alla som är arbetslösa! Ha en härlig kväll alla glada människor!
PärlAnn

torsdag 5 mars 2009

Sommartider HEJ HEJ.....


Skönt att snön så sakterliga smälter bort. Jag tänker bara VÅR & SOMMAR nu. Här på bilden en söt blommig tunika från Kappahl, ja det duger alldeles utmärkt! Ibland kan man hitta tunikor liknande man sett på andra ställen där det "lagt på så att man kräks". Tänk om man hade sådana marginaler på smyckena oj, oj... Snygga kedjan med STRASSBOLL kommer givetvis från PärlAnn. Med våren kommer också en hel del nya ÅF det är så roligt. Men det blir lite svårt att hinna med men PärlAnn gör alltid sitt bästa. Nyheter är på gång med namnsmyckena som är så extremt populära, här kommer en hel del nyheter. ALLT är givetvis i äkta silver!
Idag kom NIA 8 på tävlingen av 18st och det var ju bra med tanke på att det var en internationell tävling med många åkare av högklass. Men hade hon gjort det hon skulle så hade hon gissningsvis varit 5:a då hade vi ju varit mer nöjda. Men man kan ju inte vara på topp jämt. Sov gott alla glada människor. PärlAnn

onsdag 4 mars 2009

Lite smycken mycket SPORT


Spännande blir det de 2 närmaste dagarna hoppas att det går bra för Y-E när hon återigen är och visar upp sig... Så långt bort hemifrån, så spännande men ändå så skrämmande. Men men man får lägga sina egna känslor åt sidan.
Kul blir det att åka på Stockholm Trophy och se lillan tävla en ganska stor internationell tävling. I morgon! Jätte spännande när man inte vet motståndet.
Lite beställningar planering och kontakt med nya ÅF måste dock hinnas med. Almenackan för våren blir allt fullare. (sommaren är snart spikad) Ska även lägga in ett par nya kedjearmband. Superförtjust i VIT korall just nu. Gråsten vart ju en succé det förstod jag. (gråsten på kedja) Dags att jobba hårt en timme nu innan det är läggdags. Ska bli så ROLIGT att förkovra sig i diverse utbildningar i vår inom smyckesbrancshen. Nya idéer kläcks varje dag..eller kanske varje timme.
God natt! PärlAnn

söndag 1 mars 2009

Mera vårnyheter hos PärlAnn


Klantigt av mig tur att "MORBROR PAUL" hann få sitt smycke nu är de nästan slut...

Så äntligen fick man lite tid över för vanliga smycken. Några nya korta halsband inlagda flera stycken påminner om varandra men detta är ju med flit eftersom det efterfrågas i flera olika färger runt om i landet osv. Kan ju se lite mycket ut i web butiken men så får det vara. Nu har det hänt igen det som jag bara klantat till mig en gång med att göra tidigare. Det blev ju minst sagt kaos när stavarna tog slut och nu är det alltså budksapsbrickan. Men det ska jag råda bot på snart... Roligt att det snurrar på så oerhört. Det är ju inte alltid billigast som är bäst som sagt utan helheten i företaget. Jag är supernöjd med det mesta och mer nöjd kommer jag nog att bli snart. Alltid mycket spännande på G. Måste dock marknadsföra SVENSKTILLVERKAT ännu mer. Det kan man verkligen se nu när man går in i min lilla ateljé usch vad svårt det är att hålla ordning. Måste ha mycket utspritt för det är då idéerna kommer upp. Just nu klurar jag på den mest eftersatta lilla delen i företaget Lill-Ann. Ska gör lite nytt där också men tyvärr är inte inspirationen på topp där riktigt...Nu ska jag fortsätta vårplaneringen dvs alla visningar framöver.... Tänk om dygnet kunde ha 48timmar...

Dags för lite fakturering det är ju inte så tråkigt som det låter...

Ha en underbar söndag kväll. PärlAnn